Fanzone
Jorge Vilda amb la selecció.
Foto: Jorge Vilda amb la selecció. | Europa Press
Selecció

Putellas i tres de 'les 15', a la prellista de la selecció pel Mundial

Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Vilda amb la selecció.
Foto: Jorge Vilda amb la selecció. | Europa Press

La jugadora Alexia Putellas ha estat seleccionada per la preparació pel Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda. A la prellista també han estat novetat les jugadores Aitana Bonamtí, Ona Batlle i Mariona Caldentey, tres de 'les 15 rebels' que van fer públic el seu malestar amb l'entrenador de la selecció, Jorge Vilda.

Per què és important? Quinze internacionals van mostrar el seu rebuig a tornar a jugar amb la selecció per les discrepàncies amb el seleccionador Jorge Vilda.

Què en sabem? Finalment, només tres de les 15 rebels que van renunciar a la selecció espanyola han entrat a la prellista per al Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda. Són Ona Batlle, Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey.

  • Alexia Putellas, que no es troba dins de les 15 però que sempre els ha donat suport, també han entrat en la convocatòria.

Prellista:

  • La convocatòria, formada per 30 futbolistes, inclou nou de blaugrana: Aitana, Mariona, també hi són Cata Coll, Irene Paredes, Laia Codina, Jana Fernández, María Pérez i Salma Paralluelo.
  • Les absències més destacades són les de Mapi León, Clàudia Pina i Patri Guijarro. Aquestes van firmar el correu de renúncia el passat setembre i s'han mantingut fermes amb la seva postura.

D'on venim? Un total de 15 futbolistes de la selecció espanyola van renunciar a jugar si no plegava l'actual seleccionador, Jorge Vilda. Les jugadores van enviar correus electrònics a la Reial Federació Espanyola de Futbol per comunicar el seu malestar.

Què esperar? El 30 de juny, Jorge Vilda convocarà definitivament a les 23 jugadores que viatjaran amb la selecció per debutar el 21 de juliol davant de Costa Rica.

  • Abans també es jugaran dos amistosos, el 29 a Avilés contra Panamà i el 5 de juliol a Copenhaguen contra Dinamarca.